Wie ben ik

Hülya Reurings

Ik ben Hülya Reurings, interieurontwerpster en interieurstyliste. Ik heb 25 jaar gewerkt in diverse functies binnen de vastgoedsector. Daar is mijn passie voor techniek en interieur gegroeid. Vanaf 2006 heb ik deze passie verder ontwikkeld en gerichte opleidingen gevolgd zoals MTS Bouwkunde, interieurstyling, vastgoedstyling, kopersbegeleiding en woningfotografie.

Mijn stijl is tijdloos, functioneel en persoonlijk. Met empathie, creatieve ideeën en praktische oplossingen vertaal ik de wensen in verrassende ontwerpen. Of het nu gaat om het inrichten van een woning, vergaderruimte, winkelruimte of bijvoorbeeld een zorginstelling. Jij als mens staat in mijn ontwerpen altijd centraal.

Ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal en wensen. De uitdaging hierbij vind ik om te komen tot een inrichting die bij jou past. Ik heb een grote liefde voor materialen en durf te combineren en te experimenteren. Mijn creativiteit en resultaatgerichtheid zet ik in om het gewenste ontwerp te bereiken.

Wil je meer weten?

Wat klanten zeggen