Wie ben ik

Als interieurstyliste kan ik niet gelukkiger worden dan van het ontwerpen van een mooi en evenwichtig interieur dat helemaal past bij de wensen van de klant én bij de ruimte. Er is niets mooier dan telkens opnieuw ruimtes in te mogen richten. Iedere keer begin ik met een fris idee, elke ruimte en iedere klant is anders. En nooit wordt het routine.

Mijn naam is Hülya Reurings, interieurstyliste. In de 25 jaar die ik in diverse functies binnen de vastgoedsector heb gewerkt groeide mijn liefde voor techniek en interieur. Vanaf 2006 heb ik deze passie verder ontwikkeld en gerichte opleidingen gevolgd zoals MTS Bouwkunde, interieurstyling, kopersbegeleiding om mijn kennis en ervaring uit te breiden.

Tijdloos, functioneel en persoonlijk, dat zijn de drie pijlers waarop mijn stijl rust. Daarover hangen empathie, creatieve ideeën en praktische oplossingen als een paraplu die ruimte biedt aan een breed palet aan verrassende ontwerpen met als kern: de balans en harmonie tussen mens en ruimte. Of het nu gaat om een woning, een vergaderruimte, winkel of zorginstelling, privé of zakelijk, of het nu in Vlaardingen is of elders in Nederland; mijn interieuradviezen zijn niet gebonden aan een type ruimte, een doel of een locatie.

Hoe je balans tussen mens en ruimte creëert? Door al mijn zintuigen te gebruiken. Ik luister naar jou als klant, ik zie waar jij warm voor loopt en waar jij je rust vindt. Ik voel de energie van de ruimte, proef de sfeer en ruik praktische oplossingen. Met die combinatie vind ik creatieve en verrassende mogelijkheden die een ruimte omtoveren tot de perfecte plaats om te leven, te werken, te genieten.

Ik geniet van het creëren van een ruimte die eenheid en balans uitstraalt. En ik vind het een voorrecht dat ik dit voor een ander mag doen.

Hülya

Wil je meer weten?

Wat klanten zeggen