Verkoopstyling

Je woning binnenkort in de verkoop?  Je wilt de hoogste prijs? Je woning snel verkopen? Ik maak je woning verkoopklaar met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs.

Bij verkoopstyling draait het om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Wanneer een woning sfeervol en instapklaar is, wordt deze nu eenmaal beter bekeken en trekken meer kijkers( potentiële kopers). De eerste indruk op de foto’s is erg bepalend en belangrijk! Goede foto’s zijn onmisbaar bij het verkopen van je woning. Ik verzorg graag mooie fotopresentatie van je woning.

Hoe werkt het

Tijdens het kennismakingsgesprek geef ik een uitleg over de mogelijkheden van verkoopstyling. Hoe werkt het, waarom werkt het en wat kun je verwachten. Na een rondleiding door je woning maak ik een inventarisatie om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Op basis van foto’s die ik tegelijkertijd maak van je woning, werk ik het één en ander uit in een adviesrapport. Je ontvangt het adviesrapport met praktische tips voor de verschillende ruimtes in de woning die makkelijk en snel door jezelf zijn uit te voeren.

“Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!”