Wat doe ik

Interieuradvies

Budget, wensen en eventueel bestaande meubelen zijn belangrijke ingrediënten voor het ontwerp. Na een persoonlijk gesprek, presenteer ik een voorlopig ontwerp met daarin een moodboard en een ontwerpvoorstel, dit bestaat uit een tekening, te gebruiken kleuren, materialen, type meubels en stylingtips. Het resultaat verwerk ik in een aantrekkelijk A3 boek.

Lees meer

Interieurstyling

Aan de hand van jouw situatie, wensen en budget help ik je gericht met het inrichten van de gewenste ruimte. Zodat deze functioneel, huiselijk en de juiste sfeer uitstraalt. Ik presenteer mijn voorstel in een voorlopig ontwerp. Het eindresultaat verwerk ik in een aantrekkelijk A3 boek. Een handig naslagwerk met tekening(en), kleuren, materialen, type meubels en stylingtips.

Lees meer